Jdi na obsah Jdi na menu

Dentální hygiena snímatelných zubních náhrad

3. DDH, navštívila paní Diana Jurinová z firmy GSK. Přednášela nám o péči o zubní náhrady, jak je důležité pro seniory mít na míru zhotovenou náhradu, jak by se o ni měli starat a jaké produkty používat. Paní Jurinová nám představila produkty značky Corega.

Corega představuje na trhu fixační krémy a čistící tablety pro zubní náhrady. Zatímco fixační krémy můžeme použít pouze k upevnění zubních náhrad v ústech, čistící tablety mohou používat nejen senioři, ale celá veřejnost k vyčištění a ošetření svých vyndavacích rovnátek, dlah i chráničů zubů. V rámci přednášky jsme si vyzkoušely přilepit model zubní náhrady jejich fixačním krémem s aplikátorem pro lepší aplikaci. Novinkou pro nás bylo, že se fixační krém rozpouští oleji. K očištění zubní náhrady od zbytků fixačního krému jsou tedy nejvhodnější vlhčené ubrousky napuštěné olejem, které lze zakoupit v každém obchodě a drogerii.

Jako pozornost od firmy GSK a paní Jurinové jsme každá obdržela taštičku s produkty SENSODYNE a PARODONTAX. Za absolvování odborného semináře jsme získaly certifikát.

 

Děkujeme paní Jurinové za přínosné informace a budeme se těšit příště!

 

3. DDH

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář